7 Nisan 2009 Salı

Sonunda Buluştuk










yaklaşık 1 ay kadar önce duygu ve annesi evrenle http://www.benimleoynarmisinanne.com/ sayesinde tanıştık buluşmaya karar verdik . Buluşma günü bebek beyin nezlesinin Duygu'ya geçebileceği düşüncesiyle buluşma ertelendi , daha sonra tam buluşmak üzereyken Bebek bey alerji çıkardı ve doktora gitmek zorunda kaldık yine ertelendi. Sonraki buluşma günü buluşma saatinde Duygu'nun uykusu geldi , Duygu uyandı bu kez de Bebek bey uyuyakaldı. vs.vs.




Ama 5 Nisan Pazar günü sonunda bu buluşma gerçekleşti.Çok güzel vakit geçirildi.Beklediğimize deydi...








Önce tanıştılar








Sarılırken yere yuvarlandılar










Atıştırmalık bişeyler seçtiler






Sonra Büyükçekmece sahilde dolaştılar yemek yediler Duygu bir ara uyudu ama Bebek bey bi türlü uyumadı biraz rüzgarlı olmasına rağmen hava güzeldi.Duygu bebek beye abi ve bebi diye hitap etti ikisi de çok tatlıydı .




Çok güzel vakit geçirdik bir dahaki sefere evde buluşmaya karar vererek ayrıldık.Evren ve Duygu'ya çok teşekkür ediyoruz.

4 yorum:

Güneş dedi ki...

Çok tatlı ikiside gerçekten:) Begüm henüz yürüyemiyor, onlara takılamazdı, ama dün ilk adımlarını attı...Katılmak isteriz.

inciboncuk dedi ki...

Yakında yürür o zaman ilk adımdan sonrası çabuk geliyor ilk buluşmada seni de haberdar ederiz begümü öp benim yerime:)

Adsız dedi ki...

Yeni gördüm resimleri harika çıkmış.Biz de size teşekkür ediyoruz çok keyifliydi.En kısa zamanda gene buluşalım.Begümü biz yürütür katarız aralarına ,mutlaka gelin siz de:)

inciboncuk dedi ki...

Adsız kişi ben senin adını biliyorum bu arada aramayışımın sebebi malum gün su çiçeği geçiren kuzenlere gitmemiz ve hala risk taşıyor olmamızdır ona göre

Beni Koruyun