23 Haziran 2010 Çarşamba

Bazı Gerçekler

Biz blogcu anneler genelde çocuklarımızla yaptığımız eğlenceli yolculuklardan bahsederiz buralarda. Yaptığımız etkinlikler,geziler,söylenen tatlı kelimeler,emzik, biberon bırakmalar,bezsiz gezmeler,başarısızlıklarımıza şöyle bir değinip başardıklarımızı yazarız genelde.Bu blogdaki çoğu yazı da bu doğrultuda yazıldı.Evet eğlendik,evet öğrendik,büyüdük,gezdik tozduk,mutluyuz... Ama evdeki asıl uğraş yaramaz miniğin olur olmaz şeylerden ötürü çıkardığı krizlerdir. Biz anne babalar kimi zaman sakin kimi zaman kızgın ama çoğunlukla yapıcı ruh halimizle , karşımızdaki taze beyni saf ruhu hayat tecrübesi ve laf cambazlığımızla iki taraf da incinmeden alt ettiğimiz bir oyunun içine giriyoruz sanki.
İşte bizim evden etkinlikten,montessoriden,gezilerden,sanat eğitiminden,sportif faaliyetten,bol kitap okuyup müzik dinlemekten arta kalan zamanlardan bir kesit

Havuç Krizi

1 yorum:

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Bu çocuklar ne numaracı oluyorlar değil mi?Gözünde bir damla yaş olmadan nasıl ağlayabiliyorlar anlamıyorum.Neyse azimli anneye bravo.Sonunda ikna edebildi yavrucağı da bir kriz daha tatlılıkla sonlandı.Öperim canım.

Beni Koruyun