27 Mart 2010 Cumartesi

Bebek Bey Kütüphanesi

Yiğit bebeğin annesi kuzenim Elif beni arayıp Yiğit bebeğe kitap alacağım ne tür kitaplar önerirsin diye sorduğundan beridir koyacağım buraya Bebek beyin kitaplığındaki kitapları , bir türlü elim deymedi . Dün arkadaşım Elif de arayıp Demir bebek için kitap sorunca şart oldu . Gerçi üşengeçliğimden tüm kitap kapaklarını tek bir resimde topladım. Bir çoğunun da resmini bulamadım ama bunlar en favorilerimiz . Çoğunluğu da Ayşegül teyzemiz sağolsun Tübitak'tan . İnsanın Tübitakta çalışan teyzesi olunca böyle oluyor işte. Hadi bakalım hepsi internette var.Google a yaz isimlerini çıksın:)Al okusun yavrucaklar ,kitaba doysun:)Büyüyünce de büyüüüük büyük adam olsunlar anneleri gibi,doktor olsunlar,öğretmen olsunlar...
Bunları bir de rafa kapakları görünecek şekilde yerleştirdin mi çocuklar buradan seçiyorlar okumak istediklerini.Ben bu işi beceremedim zira 50 küsür kitabın ön yüzlerini odada nasıl yerleştireceğimi bilemedim. Bir kısmını kaldırdım. "AAtın yumurtta tavuk yeeedediiiiiy?" diye kaldırdıklarımı aradı hep , ama istediği kitabı rahatlıkla buluyor bebek bey. Bir kol hareketiyle hepsini indirip alıyor alacağını:)

7 yorum:

Hilal dedi ki...

çocukların erken yaşta kitapla tanışması ne hoş. bu arada masa sandalyenize de bayıldım...sevgiler

esay esin dedi ki...

tübitakın yayınları gerçekten süper, hem kaliteli hem de piyasadaki benzer ürüne göre fiyat olarak çok makul, kütüphanenizi kayıt ettik bebek beye bol kitaplı günler:)

Unknown dedi ki...

Ben de İş Bankası yayınlarından birçok kitap aldım bu hafta. İdefix'te kütüphane haftası başlamış, kitaplar % 40 indirimli.

Öznur dedi ki...

Herkes içiyle ben dışıyla ilgilenmiş gibi oldum ama:)Kitaplık ve oyuncak rafınız çok hoşuma gitti. Reklam olmasın ama nerden aldınız?
Negüzel yapmışsın, bize iyi kaynak oldu, ellerine sağlık gerçekten. Hemen kaydedildi.En yakın zamanda liste tamamlana..

inciboncuk dedi ki...

öznur ; raf ikea'dan
hilal ;masa sandalye de ikea dan
bahar ;idefixe hemen bakıyorum sağol:)
esay ;anlamlı kitap bulmak çok zor ben kitap alırken sonuna kadar okuyorum genellikle çünkü sonu hüsranla biten ya da saçma sapan bir mesaj veren kitapları almak istemiyorum. tübitak ise gözüm kapalı alabileceğim kitaplar çıkarıyor.

Güneş Akay dedi ki...

Tubitaktan bizim kitaplarımız da geldi ama henüz bir kütüphanemiz yok, sunum gerçekten çok önemli.

inciboncuk dedi ki...

güneş fazla kitap birikmediği dönemlerde ben de ön yüzleri dönük şekilde koyuyordum. Fakat kitaplar arttıkça ve her seferinde başka kitap okumak istemesiyle böyle birşey mümkün olmadı . Kalın kitapları yanlarından seçebilse de inceler için epey vakit ve çaba harcıyor. Sonra da işte hepsini indirip alıyor alacağını:)

Beni Koruyun